Numer oferty: StPr/25/0531
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Rynek 9, 38-100 Strzyżów, powiat: strzyżowski, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Zarządzanie zespolem, przydzielanie zadań. Utrzymanie czystości pracy kuchni. Kontrola jakości, nadzór nas serwisem i przygotowaniem potraw. Zamawianie i raportowanie potrzeb na produkty. Współpraca z obsługą sali, rozwiązywanie bieżących problemów.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 05.05.2025
Wynagrodzenie brutto: od 5 000 do 6 000 PLN
Opis wynagrodzenia: - wynagrodzenie uzależnione od doświadczenia zawodowego.
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: szef kuchni (kuchmistrz)
Typ propozycji: praca stała, praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wymagana dobra organizacja pracy, czystość oraz dbałość o szczegóły.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Towarzyska Rafał Nowak, Dominik Ziobro Spółka Cywilna
NIP: 8191680606
REGON: 528695140
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Rynek 9, 38-100 Strzyżów, powiat: strzyżowski, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Rafał Nowak
Nr telefonu: 883367566
E-mail: biuro@restauracjatowarzyska.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Brak danych
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail