Numer oferty: StPr/25/0142
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: LEŚNA 21, 19-206 Rajgród, powiat: grajewski, woj: podlaskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Obowiązki: przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi standardami, zapewnianie jakości i estetyki serwowanych dań, utrzymanie czystości na stanowisku pracy,
przygotowywanie składników do gotowania, kontrola jakości żywności i zapasów, przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny.
Praca w ośrodku wypoczynkowym obsługującym głównie grupy zorganizowane.
W sezonie wysokim średnia liczba osób na terenie ośrodka: powyżej 200.
Posiłki: śniadania i kolacje w formie bufetów szwedzkich (zimna płyta + danie ciepłe), obiad serwowany do stolika (zupa, drugie danie, kompot).
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 15.04.2025
Wynagrodzenie brutto: od 5 000 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Typ propozycji: praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Uprawnienia:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wymagania:
doświadczenie na stanowisku kucharza,
znajomość technik kulinarnych i standardów sanitarnych,
umiejętność pracy w zespole,
dyspozycyjność,
aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne,
umiejętność pracy pod presją czasu, dobra organizacja pracy,
znajomość języka polskiego na poziomie komunikatywnym.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: RAJGART SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 5272834791
REGON: 36930499000000
Adres www: www.knieja-rajgrod.pl
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: MŁYNARSKA 42/115, 01-171 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Katarzyna Kabzińska
Nr telefonu: 666196220
E-mail: dyrektor@knieja-rajgrod.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail