Numer oferty: StPr/25/0305
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Wolności 190, 41-800 Zabrze, powiat: m. Zabrze, woj: śląskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Szef kuchni w restauracji.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 13.03.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLN
Opis wynagrodzenia: do uzgodnienia
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: szef kuchni (kuchmistrz)
Typ propozycji: praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
- Szef kuchni (kuchmistrz) (wymagany staż - lata: 1)
Wykształcenie:
- brak lub niepełne podstawowe
Uprawnienia:
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: wykształcenie bez znaczenia, umiejętność gotowania, doświadczenie jako szef kuchni, książeczka sanepidowska
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: KRZYSZTOF SPĘTANY RESTAURACJA "POD KASZTANAMI"
NIP: 6480103179
REGON: 271193078
Adres www: www.kasztanyzabrze.pl
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Wolności 190, 41-800 Zabrze, powiat: m. Zabrze, woj: śląskie Zobacz na mapie
Nr telefonu: 603-600-587
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, Termin: kontakt telefoniczny, Godziny : 8.00-18.00