Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 14 maja 2025 (środa)

Pomocnik piekarza - Grudziądz, kujawsko-pomorskie

Data dodania: 2025-04-15
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Grudziądzu
Pracodawca: ZAKŁAD PIEKARSKO - CUKIERNICZY MAREK MAKOWSKI
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: podstawowe

Numer oferty: StPr/25/0530

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: Paderewskiego 3, 86-300 Grudziądz, powiat: m. Grudziądz, woj: kujawsko-pomorskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Pomoc przy produkcji pieczywa
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 15.04.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pozostali piekarze, cukiernicy i pokrewni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • podstawowe

Wymagania pożądane

Uprawnienia:
  • Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: Chęci do pracy, mile widziane wykształcenie zawodowe gastronomiczne, mile widziane orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno epidemiologicznych, mile widziane doświadczenie. Umowa o pracę na 1 zmianę (18-2), wynagrodzenie brutto 4666 zł+ 20% dodatek za pracę w godzinach nocnych.

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: ZAKŁAD PIEKARSKO - CUKIERNICZY MAREK MAKOWSKI
NIP: 8760001423
REGON: 870538846
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Paderewskiego 3, 86-300 Grudziądz, powiat: m. Grudziądz, woj: kujawsko-pomorskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Marzena Makowska
Nr telefonu: 507 714 670
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon

opublikowano: 2025-04-15
ostatnia zmiana: 2025-04-18
Komentarze
Polityka Prywatności