Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 15 maja 2025 (czwartek)

Piekarz - Leśna Podlaska, lubelskie

Data dodania: 2025-04-15
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Białej Podlaskiej
Pracodawca: PARTNER SPÓŁKA CYWILNA KRZYSZTOF RECHNIO I SŁAWOMIR RECHNIO
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: podstawowe, zasadnicze zawodowe

Numer oferty: StPr/25/0699

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: Bialska 1a, 21-542 Leśna Podlaska, powiat: bialski, woj: lubelskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: wykonywanie czynności związane z wytwarzaniem różnych rodzajów pieczywa przy użyciu odpowiednich maszyn, urządzeń i sprzętu.

(Godz. pracy: 17.00-1.00; 5.00-13.00).
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 16.04.2025
Data zakończenia: 15.07.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLN
Opis wynagrodzenia: 4666,00 zł brutto + dodatek za godziny nocne, dodatek funkcyjny
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: piekarz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • podstawowe
  • zasadnicze zawodowe
Uprawnienia:
  • Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: PARTNER SPÓŁKA CYWILNA KRZYSZTOF RECHNIO I SŁAWOMIR RECHNIO
NIP: 5222453673
REGON: 014894802
Krótki opis działalności gospodarczej: Produkcja pieczywa
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Bołtucia 2/72, 01-493 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Elżbieta Hryciuk
Nr telefonu: 502268613
E-mail: piekarnia.partner@wp.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: -
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail

opublikowano: 2025-04-15
ostatnia zmiana: 2025-04-18
Komentarze
Polityka Prywatności