Numer oferty: StPr/25/0588
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Wczasowa 20, 43-370 Szczyrk, powiat: bielski, woj: śląskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dla grup zorganizowanych, gości indywidualnych, a także na przyjęcia okolicznościowe, współpracaprzy tworzeniu menu dostossowanego do potrzeb gości, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności.
Praca w dniach poniedziałek-niedziela, także święta według grafiku (2dni robocze/2dni wolne), w godzinach 6.00-18.00.
Umowa o pracę na okres próbny 3 miesiące (docelowo czas nieokreślony).
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 15.04.2025
Wynagrodzenie brutto: od 5 500 do 7 000 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagania pożądane
Uprawnienia:
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wymagane wykształcenie min. zasadnicze zawodowe gastronomiczne, mile widziane badania do celów sanitarno-epidemiologicznych (moga być nieaktuaklne), wymagane min. 6 miesięcy doświadczenia w pracy na samodzielnym stanowisku kucharki / kucharza (mile widziane doświadczenie w ośrosku wypoczynkowym).
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: PANORAMA ANDRZEJ SZYMAŃSKI BARBARA SZYMAŃSKA S. C.
NIP: 9372377007
REGON: 072823292
Krótki opis działalności gospodarczej: HOTEL
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Wczasowa 20, 43-370 Szczyrk, powiat: bielski, woj: śląskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Magdalena Dobija
Nr telefonu: 660 668 840
E-mail: kierownik@panoramaszczyrk.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Kontakt osobisty, telefoniczny, e-mail.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail