Numer oferty: StPr/25/0139
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Białostocka 69A, 17-100 Bielsk Podlaski, powiat: bielski, woj: podlaskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: - nadzór procesu obróbki termicznej w komorach wędzarniczych,
- kontrola wskaźników pracy pieca,
- czyszczenie oraz mycie komór wędzarniczych
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 15.04.2025
Data zakończenia: 14.06.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLN
Opis wynagrodzenia: 4.666 zł brutto + premia uznaniowa
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: przetwórca ryb*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Mile widziane doświadczenie zawodowe w branży spożywczej oraz uzdolnienia techniczne obsługi pieców wędzarniczych.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: SUEMPOL Sp. z o.o.
NIP: 5432025328
REGON: 05214309300000
Krótki opis działalności gospodarczej: przetwórstwo ryb (łosoś)
Adres www: www.suempol.pl
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Białostocka 69A, 17-100 Bielsk Podlaski, powiat: bielski, woj: podlaskie Zobacz na mapie
Nr telefonu: 506012262
E-mail: rekrutacja@suempol.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: cv
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Godziny : 08.00-16.00