Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 13 maja 2025 (wtorek)

Pracownik przetwórstwa ryb - zgrzewający - Bielsk Podlaski, podlaskie

Data dodania: 2025-04-14
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bielsku Podlaskim
Pracodawca: SUEMPOL Sp. z o.o.
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe

Numer oferty: StPr/25/0137

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: Białostocka 69A, 17-100 Bielsk Podlaski, powiat: bielski, woj: podlaskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Praca przy linii produkcyjnej, obsługa maszyn, urządzeń i narzędzi podczas procesu produkcyjnego.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 14.04.2025
Data zakończenia: 13.06.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLN
Opis wynagrodzenia: + premia uznaniowa
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: przetwórca ryb*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • brak lub niepełne podstawowe
Uprawnienia:
  • Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
  • zdolności manualne

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: Sprawność fizyczna, predyspozycje do pracy przy linii produkcyjnej, mile widziane doświadczenie zawodowe w branży spożywczej, stan zdrowia pozwalający na pracę w obniżonej temperaturze.

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: SUEMPOL Sp. z o.o.
NIP: 5432025328
REGON: 05214309300000
Krótki opis działalności gospodarczej: przetwórstwo ryb (łosoś)
Adres www: www.suempol.pl
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Białostocka 69A, 17-100 Bielsk Podlaski, powiat: bielski, woj: podlaskie Zobacz na mapie
Nr telefonu: 85 7312725
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: cv
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon

opublikowano: 2025-04-15
ostatnia zmiana: 2025-04-18
Komentarze
Polityka Prywatności