Numer oferty: StPr/25/0752
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: STEFANA ŻEROMSKIEGO 46a, 26-600 Radom, powiat: m. Radom, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Praca na kuchni, przygotowywanie i wydawanie dań, utrzymywanie porządku.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 21.04.2025
Data zakończenia: 20.04.2026
Wynagrodzenie brutto: od 4 700 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- brak lub niepełne podstawowe
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Mile widziane doświadczenie w gastronomii, dyspozycyjność i chęć do pracy
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: FIRMA GASTRONOMICZNO HANDLOWA LA SPEZIA Chojnacki Marcin
NIP: 9481853168
REGON: 140759140
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: SANDOMIERSKA 1, 26-600 Radom, powiat: m. Radom, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Marcin Chojnacki
Nr telefonu: 601488660
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon