Numer oferty: StPr/25/0314
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: 64-520 Annogóra 10, powiat: szamotulski, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: - przygotowywanie posiłków: śniadania, drugiego śniadanie,
obiadu, podwieczorka, kolacji,
- porcjowanie posiłków,
- dbanie o jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków,
- dbanie o zgodność kaloryczną przygotowywanych
posiłków z ich zaplanowaną wartością,
- wydawanie posiłków o wyznaczonych godzinach,
- pomoc podopiecznym przy spożywaniu posiłków,
- planowanie listy zakupowej towarów;
- dbanie o przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe użytkowanie sprzętu kuchennego;
- dbanie o utrzymanie porządku, przestrzeganie higieny osobistej;
- dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych;
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.05.2025
Wynagrodzenie brutto: od 5 000 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Typ propozycji: praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- aktualna książeczka sanepidowska
- wymagane doświadczenie zawodowe minimum 1rok
- sumienność
- schludność, czystość
- Umiejętność pracy w zespole
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: - praca w dni wolne,
- umowa na okres próbny lub umowa zlecenie,
- system pracy w godzinach 7:00 do 15:00,
- system pracy równoważny,
- pozostałe warunki pracy do uzgodnienia,
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Fundacja "RÓŻA MIŁOŚCI ŚWIĘTEJ RITY"
NIP: 7872120635
REGON: 36837970900000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: KOPERNIKA 2/6, 64-520 Obrzycko, powiat: szamotulski, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Agata Trzybińska
Nr telefonu: 500 688 939
E-mail: fundacja-rmsr@tlen.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: - skierowanie,
- CV,
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail