Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 25 kwietnia 2025 (piątek)

Starszy specjalista (rembertów) k/m - Warszawa, mazowieckie

Data dodania: 2025-04-08
Dodane przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Pracodawca: Wojskowy Ośrodek Badawczo-Wdrożeniowy Służby Żywnościowej w Warszawie
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), kierunek: Technologia żywności i żywienia człowieka
Znajomość języków: polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany

Numer oferty: StPr/25/04346

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: Marsa 112, 04-470 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków:
- wykonywanie badań organoleptycznych, fizycznych i chemicznych żywności zgodnie z ustalonymi normami i procedurami badawczymi;
- udział we wdrażaniu nowych metod badawczych i ich walidacji/weryfikacji;
- udział w realizacji programu potwierdzania ważności wyników;
- opracowywani i aktualizacja dokumentacji laboratoryjnej;
- prowadzenie dokumentacji zgodnie z przyjętym systemem zarządzania;
- sprawdzanie wyposażenia pomiarowo-badawczego zgodnie z instrukcjami.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę w zastępstwie
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 01.05.2025
Data zakończenia: 01.09.2026
Wynagrodzenie brutto: od 5 400 PLN
Opis wynagrodzenia: + dodatki
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pozostali dietetycy i specjaliści do spraw żywienia
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Zawody:
  • Pozostali dietetycy i specjaliści do spraw żywienia (wymagany staż - lata: 3)
Wykształcenie:
  • wyższe (w tym licencjat), kierunek: Technologia żywności i żywienia człowieka
Znajomość języków:
  • polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: Wymagania: wykształcenie wyższe na kierunku: technologia żywności i żywienia człowieka. Co najmniej 3-letnie doświadczenie zawodowe. Komunikatywna znajomość języka polskiego.

Praca w godz. 7:30-13:30.

Zgłoszenia: e-mail: a.ferens@ron.mil.pl

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: Wojskowy Ośrodek Badawczo-Wdrożeniowy Służby Żywnościowej w Warszawie
NIP: 9522099597
REGON: 14266590400030
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Marsa 112, 04-470 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
E-mail: a.ferens@ron.mil.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Po uzgodnieniu z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: e-mail

opublikowano: 2025-04-15
ostatnia zmiana: 2025-04-18
Komentarze
Polityka Prywatności