Numer oferty: StPr/25/1382
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Al. ARMII KRAJOWEJ 21/C3, 35-307 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: • Procesowanie faktur zakupu / sprzedaży,
• Przygotowanie płatności,
• Sporządzanie raportów sprzedażowych,
• Wprowadzanie dokumentów do systemu księgowo-finansowego,
• Weryfikacja dokumentów pod względem merytorycznym i rachunkowym,
• Sporządzanie sprawozdania finansowego,
• Pomoc w prowadzenie dokumentacji dotyczącej pracowników zatrudnionych w przedsiębiorstwie,
• Wsparcie w obsłudze pracowników w zakresie bieżących spraw kadrowych,
• Ewidencja i rozliczanie czasu pracy,
• Archiwizacja dokumentów,
• Wsparcie zespołu księgowego w bieżących pracach,
• Raportowanie ad hoc na polecenie przełożonego i grupy.
• Dbałość o prawidłowy obieg dokumentów firmowych
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 01.06.2025
Wynagrodzenie brutto: od 5 000 PLN
Opis wynagrodzenia: Godzina zakończenia pracy: 16:00
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: księgowy
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Znajomość języków:
- angielski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany
Uprawnienia:
- dobra obsługa komputera
- język angielski - poziom B2
- doświadczenie w pracy w zespole
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: dobra organizacja pracy
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Derby Ingredients Limited Sp. z o. o. Oddział w Polsce
NIP: 5263142562
REGON: 521494007
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Al. ARMII KRAJOWEJ 21/C3, 35-307 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Justyna Chmiel
E-mail: j.chmiel@derbyingredients.com
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: e-mail