Numer oferty: StPr/25/0324
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Pawliczka 25, 41-800 Zabrze, powiat: m. Zabrze, woj: śląskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: samodzielność w organizowaniu pracy kuchni, samodzielność w organizowaniu pracy kuchni, umiejętność optymalnego zamawiania produktów, efektywne zarządzanie surowcem, przygotowywanie receptur do dań zawartych w menu, dbanie o powierzony sprzęt oraz czystość w kuchni, przestrzeganie standardów zgodnie z regulacjami HACCP, książeczka do celów sanitarno- epidemiologicznych, pozytywna energia, komunikatywność, motywacja do działania, doświadczenie w pracy na stanowisku kucharza,
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.05.2025
Wynagrodzenie brutto: od 35,00 PLN
Opis wynagrodzenia: brutto
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
Wymagania pożądane
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wymagane wykształcenie min. zasadnicze zawodowe gastronomiczne, książeczka sanepidowska niekoniecznie aktualna, rzetelność, uczciwość, Praca w godzinach 6.00-16.00od poniedziałku do piątku oraz w weekendy 7.00 - 13.00. Wg grafiku. Wynagrodzenie 35 zł. brutto/godzinę
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: PROMUS NIERUCHOMOŚCI GLINIECKI SPÓŁKA KOMANDYTOWA
NIP: 6412530704
REGON: 243280669
Krótki opis działalności gospodarczej: Wynajem i zarządzanie nieruchomościami własnymi lub dzierżawionymi
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Pawliczka 25, 41-800 Zabrze, powiat: m. Zabrze, woj: śląskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Karolina Kopcio
Nr telefonu: 510-201-151
E-mail: kkopcio@promus.com.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail