Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 10 czerwca 2025 (wtorek)

Kucharz - Warszawa, mazowieckie

Data dodania: 2025-04-04
Dodane przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Pracodawca: kontakt przez PUP
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: średnie zawodowe
Znajomość języków: polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - A1 - początkujący

Numer oferty: StPr/25/04122

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: kucharz produkcyjny przygotowuje składniki zgodnie z recepturami, obrabia surowce, przygotowuje świeże makarony i sosy, obsługuje sprzęt gastronomiczny tzn. piec konwekcyjno-parowy, dba o sprzęt, konserwuje i czyści używane narzędzia, dba o jakość i zgodność produktów, utrzymuje standardy higieniczne i bezpieczeństwa pracy, współpracuje z innymi kucharzami.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 04.04.2025
Data zakończenia: 30.06.2027
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Zawody:
  • Kucharz*
Wykształcenie:
  • średnie zawodowe
Znajomość języków:
  • polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - A1 - początkujący
Uprawnienia:
  • umiejętność dbania o porządek
  • Książeczka sanepidowska
  • dokładność, skrupulatność i sumienność w wykonywaniu czynności

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: RW/15/2025- szukamy kandydatów bez nałogów
miejsce pracy ul. Patriotów 20/22 Warszawa
wykształcenie średnie zawodowe ewentualnie zawodowe

zakres obowiązków: kucharz produkcyjny przygotowuje składniki zgodnie z recepturami, obrabia surowce, przygotowuje świeże makarony i sosy, obsługuje sprzęt gastronomiczny tzn. piec konwekcyjno-parowy, dba o sprzęt, konserwuje i czyści używane narzędzia, dba o jakość i zgodność produktów, utrzymuje standardy higieniczne i bezpieczeństwa pracy, współpracuje z innymi kucharzami.

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Kasprzaka 18/20, 01-211 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: CAZ - Centrum Aktywizacji Zawodowej
Nr telefonu: +48 22 391 13 00
E-mail: DoradcaKlienta@up.warszawa.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: skierowanie- oferta przeznaczona wyłącznie dla zarejestrowanych osób bezrobotnych

opublikowano: 2025-04-15
ostatnia zmiana: 2025-05-12
Komentarze
Polityka Prywatności