Numer oferty: StPr/25/0200
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: LUBELSKA 56, 36-050 Sokołów Małopolski, powiat: rzeszowski, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: -Sporządzanie różnego rodzaju potraw z zastosowaniem narzędzi, maszyn w zakładzie gastronomicznym.
-Ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi.
-Obróbka wstępna surowców.
-Posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów.
-Wykonywanie różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów.
Godz. pracy od 9:00 do 21:00.
Restauracja Wiercimak Sokołów Młp ul. Lubelska 56
Po okresie próbnym umowa o pracę
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 15.04.2025
Data zakończenia: 14.07.2025
Wynagrodzenie brutto: od 30,50 PLN
Opis wynagrodzenia: 30,50 zł brutto/h
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- brak lub niepełne podstawowe
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: WYROBY CUKIERNICZE USŁUGI GASTRONOMICZNE ALICJA SONDEJ
NIP: 8141188582
REGON: 369510382
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: św. Floriana 10, 36-130 Raniżów, powiat: kolbuszowski, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Justyna Sondej
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: kontakt telefoniczny: 669 211 888