Numer oferty: StPr/25/0114
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Poniatowskiego 23, 17-120 Brańsk, powiat: bielski, woj: podlaskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Dobór i przygotowanie surowego mięsa do dalszej obróbki. W tym krojenie, siekanie i mielenie mięsa zgodnie z recepturami.
Dokładne odmierzanie i mieszanie przypraw, soli, czosnku, ziół oraz innych składników niezbędnych do produkcji wędlin.
Wykonywanie różnorodnych wyrobów wędliniarskich, takich jak kiełbasy, szynki, boczki i inne wędliny.
Przeprowadzanie procesów peklowania, marynowania i przyprawiania mięsa w celu poprawy smaku i trwałości produktów.
Dbałość o higienę miejsca pracy, przestrzeganie standardów bezpieczeństwa
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 28.03.2025
Wynagrodzenie brutto: od 5 500 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: wędliniarz
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- brak lub niepełne podstawowe
Uprawnienia:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wymagane roczne doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Zakład Mięsny KLINICCY Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
NIP: 5432190636
REGON: 521103254
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Poniatowskiego 23, 17-120 Brańsk, powiat: bielski, woj: podlaskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Aleksandra Laskowska-Klinicka
Nr telefonu: 502353585
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon