Numer oferty: StPr/25/0223
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: 62-720 Smolina 9, powiat: turecki, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: sprawowanie nadzoru nad dokumentacją systemów zarządzania jakością i jej doskonalenie, ścisła współpraca przy tworzeniu, wdrożeniu i utrzymaniu procedur z zakresu GHP, GMP i HACCP, nadzór nad funkcjonowaniem Systemu HACCP oraz realizacją zasad GHP i GMP, nadzór nad wdrażaniem, funkcjonowaniem i utrzymaniem systemów zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności w przedsiębiorstwie, zapewnienie ich zgodności z wymaganiami standardów, kontrolowanie warunków sanitarno-higienicznych poszczególnych etapów procesów produkcyjnych, kontrola jakości wyrobów na poszczególnych etapach produkcji, prowadzenie dokumentacji technologicznej, systemowej, znajomość sprzętu kontrolno-pomiarowego, ścisła współpraca z poszczególnymi działami, prowadzenie raportów, dokumentujących wyniki kontroli i wykryte nieprawidłowości
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 27.03.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 do 10 000 PLN
Opis wynagrodzenia: Oferujemy: pracę w stabilnej, rozwijającej się firmie, możliwość rozwoju zawodowego oraz zdobywania nowego doświadczenia, pakiet szkoleń.
szukamy pracowników do długotrwałej współpracy, istnieje możliwość refundacji kosztów dojazdu do miejsca pracy lub możliwość refundacji kosztów zakwaterowania.
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kontroler jakości produktów spożywczych
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- wyższe (w tym licencjat)
- średnie zawodowe
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: (mile widziane, kierunek /specjalność zarządzanie jakością), doświadczenie związane z zagadnieniami kontroli jakości procesów produkcji żywności- warunek konieczny, znajomość zagadnień oraz procedur dotyczących systemów zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności, biegła znajomość języka angielskiego mile widziana, dobra organizacja pracy, dokładność, sumienność, komunikatywność, umiejętność pracy w zespole, analityczne myślenie, samodzielność
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: BIBARS POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 9512573086
REGON: 52584169300000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: RTM. WITOLDA PILECKIEGO 67/200, 02-781 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Nr telefonu: 790249313
E-mail: karolina.k@bibars-polska.com
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Osoby zainteresowane proszone są wysłanie CV na adres mailowy.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail