Data dodania: 2025-03-25
Dodane przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Pracodawca: FRAC BIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Znajomość języków: polski, w mowie - C2 - biegły, w piśmie - C2 - biegły
Numer oferty: StPr/25/03692
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Belgradzka 6a, 02-793 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: - obsługa kasy fiskalnej;
- wykładanie i prawidłowa ekspozycja towarów;
- sprawdzanie dat ważności produktów;
- drobne prace porządkowe;
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 25.03.2025
Wynagrodzenie brutto: od 5 300 do 8 000 PLN
System wynagradzania: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Zawód: kasjer handlowy
Typ propozycji: praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
Wykształcenie:
Znajomość języków:
- polski, w mowie - C2 - biegły, w piśmie - C2 - biegły
Uprawnienia:
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
- Obsługa kas fiskalnych
Wymagania pożądane
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: WYMAGANIA:
- wykształcenie zawodowe lub średnie;
- aktualna "książeczka sanepidu";
- biegła znajomość języka polskiego;
- wysoka kultura osobista.
GODZINY PRACY: godziny pracy: 6:00-22:00 - według określonego grafiku
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: FRAC BIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 7010394240
REGON: 146860152
Adres www: www.frac.pl
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Belgradzka 6a, 02-793 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Nr telefonu: 694 441 910
E-mail: rekrutacja@frac.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Po uzgodnieniu z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail