Numer oferty: StPr/25/0705
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: 14-200 Karaś 18 C, powiat: iławski, woj: warmińsko-mazurskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Organizowanie, nadzorowanie, koordynowanie i kontrola pracy podległego działu w celu zagwarantowania realizacji planu produkcji, nadzór nad właściwym przygotowaniem i wysyłką towarów, zapewnienie zgodności z harmonogramem dostaw oraz ustalonym poziomem jakości, planowanie i optymalizacja mocy produkcyjnej zgodnie z planem produkcji, zapewnienie stałej optymalizacji procesu produkcji, osób produkujących oraz zużycia materiałów, odpowiedzialność za stan bezpieczeństwa na produkcji oraz stałe doskonalenie pod względem jakości, bezpieczeństwa i higieny pracy, zarządzanie zespołem, organizacja pracy, wyznaczanie i rozliczanie zadań, rozwiązywanie problemów we współpracy z działami wsparcia.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 23.03.2025
Wynagrodzenie brutto: od 6 100 do 6 400 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kierownik produkcji w przemyśle
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Wykształcenie:
Inne wymagania: Wykształcenie średnie lub wyższe. Mile widziane doświadczenie w branży z przetwarzaniem żywności. Znajomość obsługi pakietu MS OFFICE i EXCEL. Aktualna książeczka sanepidowska lub gotowość jej wyrobienia. Doświadczenia w zarządzaniu zespołem pracowników. Umiejętność pracy w zespole. Umiejętności pracy pod presją czasu.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Barton Bartłomiej Bierbasz
NIP: 7631970912
REGON: 300583334
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: 14-200 Karaś 18C, powiat: iławski, woj: warmińsko-mazurskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Agnieszka Chrząstek-Kowalska
Nr telefonu: 89 648 65 56
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: cv
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon