Numer oferty: StPr/25/0194
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: FABRYCZNA 1, 05-860 Józefów, powiat: warszawski zachodni, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Nadzór produkcji biomasy drożdżowej;
Realizacja i nadzorowanie procesu produkcji zgodnie z planem produkcyjnym;
Prowadzenie dokumentacji produkcyjnej;
Współpraca z innymi działami w ramach przetwarzania mleczka drożdżowego
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 1.6
Data rozpoczęcia: 01.04.2025
Wynagrodzenie brutto: od 5 000 do 6 000 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: aparatowy produkcji drożdży
Typ propozycji: praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Znajomość języków:
- polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: [Inne] : Doświadczenie w obsłudze nowoczesnych maszyn i urządzeń w branży spożywczej - mile widziane
Komunikatywna znajomość języka polskiego.
Wymagana znajomość j. polskiego: w mowie: B1 - średnio zaawansowany, w piśmie: B1 - średnio zaawansowany
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Lallemand Polska sp. z o.o.
NIP: 1181516988
REGON: 016279509
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: FABRYCZNA 1, 05-860 Józefów, powiat: warszawski zachodni, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Katarzyna Gajewska
Nr telefonu: 22 733 84 32
E-mail: kadry@lallemand.com
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail