Numer oferty: StPr/25/0145
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Barlickiego 1a, 72-602 Świnoujście, powiat: m. Świnoujście, woj: zachodniopomorskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: - Przygotowywanie,wdrażanie i nazdór nad trminowym realizowaniem zadań z zakresu dobrej praktyki higienicznej i dobrej praktyki profukcyjnej, HACCP;
- Ocena stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń produkcyjnych, socjalnych, urządzeń technicznych oraz higieny presonelu zakładu;
- Kontrola i monitoring procesu produkcji;
- Szkolenia personelu w ramach systemu HACCP;
- Pobieranie prób i analiza wyników;
- Współpraca z klientami i przedstawicielami jednostek administracji państwowej;
- Podejmowanie działań w zakresie realizacji rozwoju i ciągłego doskonalenia kultury bezpieczeństwa i jakości żywności.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 17.03.2025
Wynagrodzenie brutto: od 5 500 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: technik technologii żywności - przetwórstwo rybne
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- wyższe (w tym licencjat)
- średnie ogólnokształcące
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Umiejętności - uprawnienia: aktualna książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Znajomość języka obcego: mile widziana znajomość języka angielskiego
Miejsce zgłoszenia sie kandydata na rozmowę kwalifikacyjną: Siedziba firmy
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: MARINUS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 8551497555
REGON: 812551467
Krótki opis działalności gospodarczej: przetwórstwo ryb
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Barlickiego 1a, 72-602 Świnoujście, powiat: m. Świnoujście, woj: zachodniopomorskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Agnieszka Kądziela
E-mail: marinus@marinus.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: .
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail