Numer oferty: StPr/25/0796
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Adama Mickiewicza 16, 55-011 Siechnice, powiat: wrocławski, woj: dolnośląskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: 1) Przygotowywanie higienicznych posiłków zgodnie z normami żywieniowymi, dbanie o najwyższą ich jakość i smak;
2) Stosowanie w pracy wymogów HCCP;
3) Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów;
4) Przestrzeganie zasad technologii i estetyki przygotowywanych posiłków oraz przepisów bhp, ppoż., higieniczno-sanitarnych;
5) Mycie naczyń i sprzętu kuchennego zgodnie z obowiązującą instrukcją;
6) Utrzymanie w stanie używalności powierzonego sprzętu kuchennego i ubrań ochronnych.
Praca w godz.: 6:30-17:00.
Oferta dostepna w sali G.
Kontakt z pracodawcą - tel.: 71 750 90 50.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.08.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLN
Opis wynagrodzenia: + dodatek motywacyjny w kwocie 1000 zł brutto + dodatek stażowy wynikający z ustawy o pracownikach samorządowych.
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
- Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, kierunek: Kucharz
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wymagania podstawowe/niezbędne:
1) wykształcenie co najmniej zasadnicze zawodowe.
2) doświadczenie zawodowe minimum 2 lata.
3) posiada aktualne zaświadczenie o niekaralności.
4) posiada pełną zdolność do czynności prawnych i korzystanie z pełni praw publicznych.
5) posiada książeczkę do celów sanitarno-epidemiologicznych.
6) posiada umiejętność budowania ciepłych i serdecznych relacji z dziećmi.
7) nie posiada przeciwwskazań zdrowotnych do pracy na w/w stanowisku.
Wymagania dodatkowe:
1) Przygotowywanie higienicznych posiłków zgodnie z normami żywieniowymi, dbanie o najwyższą ich jakość i smak;
2) Stosowanie w pracy wymogów HCCP;
3) Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów;
4) Przestrzeganie zasad technologii i estetyki przygotowywanych posiłków oraz przepisów bhp, ppoż., higieniczno-sanitarnych;
5) Mycie naczyń i sprzętu kuchennego zgodnie z obowiązującą instrukcją;
6) Utrzymanie w stanie używalności powierzonego sprzętu kuchennego i ubrań ochronnych;
7) Dbanie o czystości pomieszczeń kuchennych, utrzymywanie bieżącej czystości urządzeń gastronomicznych i całego bloku żywieniowego;
8) Przygotowywanie i przechowywanie próbek pokarmowych zgodnie z zaleceniami instytucji sanitarnej.
9) odpowiedzialność,
10) umiejętność pracy w zespole,
11) umiejętność organizacji pracy na w/w stanowisku,
12) wysoka kultura osobista,
13) obowiązkowość, rzetelność, dokładność w działaniu, terminowość,
14) dbałość o należyty stan mienia żłobka,
15) nieposzlakowana opinia.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Samorządowy Żłobek w Siechnicach
NIP: 8961538294
REGON: 022447971
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Adama Mickiewicza 16, 55-011 Siechnice, powiat: wrocławski, woj: dolnośląskie Zobacz na mapie
Nr telefonu: 71 750 90 50
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: 1. list motywacyjny;
2. życiorys zawodowy - CV,
3. kserokopie dokumentów potwierdzające wykształcenie, posiadane uprawnienia,
4. kserokopie zaświadczeń o ukończonych kursach, szkoleniach itp.,
5. dokumenty potwierdzające staż pracy (kserokopie świadectw pracy),
6. oświadczenie o pełnej zdolności do czynności prawnych oraz korzystaniu z pełni praw publicznych;
7. aktualne zaświadczenie o niekaralności.
8. inne dodatkowe dokumenty potwierdzające posiadane kwalifikacje lub umiejętności.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon