Numer oferty: StPr/25/0054
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Borek 63, 39-410 Grębów, powiat: tarnobrzeski, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Pomoc w przygotowaniu dań w zespole kucharzy. Współpraca z szefem kuchni i zespołem kucharzy. Utrzymywanie porządku, czystość kuchni i higieny pracy. Przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami. Mycie naczyń, obieranie warzyw, przygotowywanie prostych potraw.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 01.03.2025
Data zakończenia: 31.05.2025
Wynagrodzenie brutto: od 5 200 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pomoc kuchenna
Typ propozycji: praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Znajomość języków:
- angielski, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku będzie dodatkowym atutem (ale nie jest wymagane). Wymagana znajomość j. polskiego: w mowie: A1 - początkujący, w piśmie: A1 - początkujący
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Gospodarstwo Rybackie Grębów Tadeusz Bałata - Usługi
NIP: 8671009050
REGON: 830278276
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Borek 63, 39-410 Grębów, powiat: tarnobrzeski, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Artur Borkowski
Nr telefonu: 607837102
E-mail: restauracja@swiezarybka.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail