Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 31 stycznia 2025 (piątek)

135 - młodszy specjalista ds. jakości i technologii - Radom, mazowieckie

Data dodania: 2024-12-19
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Radomiu
Pracodawca: KPS FOOD SP. Z O. O.
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)
Znajomość języków: angielski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany

Numer oferty: StPr/24/2266

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: ENERGETYKÓW 49, 26-600 Radom, powiat: m. Radom, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Obowiązki:
prowadzenie i aktualizację dokumentacji technologicznej
współudział w projektach R&D
opracowanie specyfikacji wyrobów, surowców i opakowań
nadzór technologiczny przy uruchomieniu i wdrożeniu nowych wyrobów
prowadzenie szkoleń z zakresu jakości i technologii
udział w audytach oraz współpraca w zakresie zagadnień technologiczno-jakościowych z odbiorcami produktów
współpraca z innymi działami firmy zgodnie z procedurami
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 19.12.2024
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kontroler jakości produktów spożywczych
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • wyższe (w tym licencjat)
Znajomość języków:
  • angielski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany
Uprawnienia:
  • książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
  • prawo jazdy kat B
  • obsługa komputera, pakiet MS Office

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: [Umiejętność 2] : zarządzania jakością (BRC, HACCP); samodzielność w podejmowaniu decyzji i działań; otwartości na nowe wyzwania;
[Umiejętność 1] : zrozumienia procesów produkcji i dystrybucji; znajomości procesów uboju i rozbioru drobiu oraz technologii mięsa; znajomości norm i systemów
[Inne] : Oferujemy:
ciekawą pracę w dużej, dynamicznie rozwijającej się Firmie
przyjazną atmosferę pracy i dobre warunki pracy
niezbędne narzędzia pracy
możliwość rozwoju i podnoszenia kwalifikacji zawodowych
możliwość nauki języka angielskiego i języka niemieckiego
benefity - zniżki na firmowe produkty
benefity - ubezpieczenie grupowe

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: KPS FOOD SP. Z O. O.
NIP: 7962968760
REGON: 362104727
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: ZAKŁADOWA 7, 26-670 Pionki, powiat: radomski, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Dorota Stępień
Nr telefonu: 722 220 055
E-mail: d.stepien@kpspionki.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail

opublikowano: 2024-12-19
ostatnia zmiana: 2024-12-23
Komentarze
Polityka Prywatności