Numer oferty: StPr/24/2900
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: 22-417 Wierzba 21, powiat: zamojski, woj: lubelskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań według karty menu, właściwe gospodarowanie produktami spożywczymi, pilnowanie świeżości używanych produktów.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.01.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLN
Opis wynagrodzenia: do uzgodnienia
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pozostali kucharze
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- praca w zespole
- dobra organizacja pracy
- komunikatywność
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Znajomość branży kulinarnej, odporność na stres, sumienność, dokładność.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Marcel Pieczykolan
NIP: 9223051341
REGON: 362082090
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Plac Wolności 1, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Damian Złomańczuk
Nr telefonu: 846383366
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: skierowanie
Osoba do kontaktu pracodawcy: Marcel Pieczykolan
Nr telefonu: 510226246