Numer oferty: StPr/24/2987
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Hotelowa 38, 15-659 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: - dbanie o kontakt z organami kontrolnymi
- dbanie o jakość produkcji
- kontrola produkcji
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.01.2025
Wynagrodzenie brutto: od 6 100 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: inżynier technologii żywności
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: wyższe technologia żywności/przetwórstwo spożywcze
2 lata doświadczenia
znajomość systemó jakości w branży spożywczej
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: AGNEX SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 5423479165
REGON: 52732324100000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Hotelowa 38, 15-659 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie Zobacz na mapie
Nr telefonu: 601 792 408
E-mail: krzysztof@agnec.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail