Numer oferty: StPr/24/2134
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: ENERGETYKÓW 49, 26-600 Radom, powiat: m. Radom, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: obsługa wybranego odcinka linii produkcyjnej w tym maszyn i urządzeń
kontrola procesu produkcyjnego i jakości produktu
przestrzeganie zasad HCCP, BHP oraz przepisów obowiązujących w Zakładzie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 20.11.2024
Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: operator zautomatyzowanej linii produkcyjnej
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: preferowane wykształcenie średnie techniczne lub chęć do nauki obsługi maszyn i urządzeń produkcyjnych; mile widziane doświadczenie w pracy na stanowisku operatora linii produkcyjnej w zakładzie produkcyjnym w branży mięsnej; dyspozycyjności do pracy w systemie zmianowym
Oferujemy:
wdrożenie w obowiązki przez doświadczonych operatorów i kierowników
pracę zmianową na dwie zmiany po 8 godzin (I zmiana 3:00-11:00, II zmiana 11:00-19:00), od poniedziałku do piątku
nagrody motywacyjne
terminową wypłatę wynagrodzeń, do 10 dnia następnego miesiąca
codzienne obiady na stołówce zakładowej, kawa, herbata
codziennie czystą odzież ochronną i obuwie robocze, ubrania
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: KPS FOOD SP. Z O. O.
NIP: 7962968760
REGON: 362104727
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: ZAKŁADOWA 7, 26-670 Pionki, powiat: radomski, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Dorota Stępień
Nr telefonu: 722 220 055
E-mail: d.stepien@kpspionki.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail