Data dodania: 2024-11-20
Dodane przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Pracodawca: Szkoła Podstawowa nr 152 im. Marii Dąbrowskiej w Warszawie
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Znajomość języków: polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Numer oferty: StPr/24/13990
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Powstańców Wielkopolskich 4, 02-398 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków:
Wykonywanie obowiązków pomocy kuchennej w placówce szkolnej.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.01.2025
Data zakończenia: 30.06.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 000 PLN
Opis wynagrodzenia: + premia regulowana;
+ dodatek za wysługę lat;
Pensja płacona jest na koniec miesiąca do 28 każdego miesiąca.
Wynagrodzenie łącznie nie mniejsze niż najniższa krajowa.
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pomoc kuchenna
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
- Pomoc kuchenna (wymagany staż - lata: 2)
Wykształcenie:
Znajomość języków:
- polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wymagania:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe;
- co najmniej 2 lata doświadczenia zawodowego;
- komunikatywna znajomość języka polskiego;
Kontakt: e-mail: a.flak@eduwarszawa.pl;
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Szkoła Podstawowa nr 152 im. Marii Dąbrowskiej w Warszawie
NIP: 5262447319
REGON: 000800315
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Powstańców Wielkopolskich 4, 02-398 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
E-mail: a.flak@eduwarszawa.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Po uzgodnieniu z pracodawcą.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: e-mail