Numer oferty: StPr/24/4342
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Prowadzenie zmian w restauracji. Kontrolowanie kosztów sprzedaży.Kontrolowanie właściwego poziomu zapasów i dbanie o dostępność, produktów. Motywacja i docenianie pracowników, aby osiągali jak najlepsze wyniki. Analiza wyników oraz wybranych kategorii, kosztowych, związanych z produktami oraz prawidłowym funkcjonowaniem restauracji.
Praca na czas określony: 03.12.2024 - 02.12.2027
Godziny pracy 8:00 - 22:00
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 03.12.2024
Data zakończenia: 02.12.2027
Wynagrodzenie brutto: od 5 000 do 5 000 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pozostali kierownicy w gastronomii
Typ propozycji: praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- brak lub niepełne podstawowe
Uprawnienia:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: wykształcenie brak wymagań, dyspozycyjność
min. 3 miesiące pracy w gastronomii
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Gliniana 20/22, 50-525 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Sala G
Nr telefonu: 717701719
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Brak danych.