Numer oferty: StPr/24/3334
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: - zarządzanie lokalem gastronomicznym z uwzględnieniem spraw pracowniczych, zaopatrzeniowych i administracyjno-technicznych
- zamawianie produktów oraz negocjowanie cen i warunków dostaw
- wprowadzanie dokumentów (faktur) do systemu gastronomicznego
- prowadzenie rozmów handlowych, prezentacji dot. organizacji imprez
- dbanie o wizerunek lokalu gastronomicznego
- prowadzenie, sporządzanie raportów, zestawień dla zarządu
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 07.11.2024
Wynagrodzenie brutto: od 6 000 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kierownik lokalu gastronomicznego
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: min. 1 rok doświadczenia na stanowisku kierownik restauracji
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Gliniana 20/22, 50-525 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: X Y
Nr telefonu: 0000000000000
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: ......................