Numer oferty: StPr/24/0575
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Golki 19, 96-127 Lipce Reymontowskie, powiat: skierniewicki, woj: łódzkie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Przetwarzanie i konserwowanie mięsa z drobiu , pakowanie ręcznie
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 30.11.2024
Data zakończenia: 29.11.2025
Wynagrodzenie brutto: od 28,1 PLN
Opis wynagrodzenia: SYSTEM WYNAGRADZANIA - GODZINOWY
Zawód: pracownik prac dorywczych
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- brak lub niepełne podstawowe
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: [Inne] : Książeczka zdrowia
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: PROMEAT GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 9542876710
REGON: 52969677900000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Golki 19, 96-127 Lipce Reymontowskie, powiat: skierniewicki, woj: łódzkie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: ALIA EFENDIEVA
Nr telefonu: 787226397
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV+skierowanie PUP
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon