Numer oferty: StPr/24/1125
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: 34-220 Białka 556, powiat: suski, woj: małopolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Codziennne monitorowanie urządzeń sieciowych, systemów oraz usług; Konfigurowanie urządzeń i oprogramowania systemowego; Konserwacja i rozbudowa infrastruktury sieci oraz monitoringu; Wsparcie merytoryczne i informatyczne pracowników w codziennych problemach; Zapewnienie sprawnego działania i obsługi sprzętu, oprogramowania, sprzętu biurowego.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 14.11.2024
Wynagrodzenie brutto: od 5 000 PLN
Opis wynagrodzenia: (zależne od doświadczenia i umiejętności)
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: technik informatyk*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- średnie zawodowe, informatyczne
Pozostałe wymagania
Wykształcenie:
- wyższe (w tym licencjat), informatyczne
Inne wymagania: Umiejętność diagnozowania i rozwiązywania problemów z dziedziny IT;
Łatwość w nawiązywaniu kontaktów oraz chęć do pracy zespołowej;
Doświadczenie w pracy z systemami operacyjnymi Windows;
Znajomość podstawowych usług sieciowych i budowy sieci LAN;
Znajomość aplikacji pakietu MS Office;
Znajomość baz danych ORACLE, MS SQL, PostgreSQL.
Umowa na okres próbny, potem na czas określony (docelowo umowa na czas nieokreślony).
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: FABIOS SPÓŁKA AKCYJNA
NIP: 5520100851
REGON: 000568166
Krótki opis działalności gospodarczej: Produkcja osłonek do mięsa
Adres www: www.fabios.com.pl
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu: Joanna Knapik
Nr telefonu: 33 8749-120
E-mail: praca@fabios.com.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: złożenie pisemnej aplikacji (CV+ List motywacyjny)
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail