Numer oferty: StPr/24/2104
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Zygmunta Starego 19, 44-100 Gliwice, powiat: m. Gliwice, woj: śląskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Wykształcenie: zawodowe; półroczne doświadczenie zawodowe; umiejętność pracy w zespole; zakres obowiązków: przygotowywaniu posiłków, przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych do kuchni, przyrządzanie posiłków według procedur, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków zgodnie z jadłospisem i zaleceniami dietetyka, porcjowanie i wydawanie posiłków w ustalonych godzinach, właściwa gospodarka odpadów spożywczych i innych, utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 02.12.2024
Wynagrodzenie brutto: od 4 652 do 4 652 PLN
Opis wynagrodzenia: brutto
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pomoc kuchenna
Typ propozycji: praca stała, praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- doświadczenie w pracy w zespole
- dokładność, sumienność, umiejętność współpracy z innym pracownikami
- aktualna książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: OŚRODEK POD WEZWANIEM ŚWIĘTEGO JÓZEFA W GLIWICACH
NIP: 6312651101
REGON: 243383100
Krótki opis działalności gospodarczej: Działalność szpitali
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Zygmunta Starego 19, 44-100 Gliwice, powiat: m. Gliwice, woj: śląskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Barbara Kocur
Nr telefonu: 573667647
E-mail: kadrowa@zol-gliwice.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Kontakt osobisty z pracodawcą po uzg. telefonicznym lub dokumenty aplikacyjne wysłać na adres e-mail pracodawcy
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail