Numer oferty: StPr/24/1701
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Bohaterów Monte Cassino 21, 81-706 Sopot, powiat: m. Sopot, woj: pomorskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: zarządzanie restauracją i koordynacja pracy podległych pracowników zgodnie z obowiązującymi w McDonald’s procedurami operacyjnymi, personalnymi, szkoleniowymi i ochrony środowiska;
ponoszenie odpowiedzialności za powierzone mienie restauracji;
kierowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji w tym: obszar produkcji, obszar sprzedaży, zaplecze, sala restauracyjna i teren zewnętrzny;
wykonywanie i nadzorowanie czynności związanych z obrotem gotówką zgodnie z zasadami bezpieczeństwa restauracji i procedurami obowiązującymi w McDonald's;
zastępowanie kierownika restauracji podczas jego nieobecności lub oddelegowania;
obsługa poszczególnych stanowisk pracy w restauracji - w razie potrzeby;
sporządzanie raportów i analiz dotyczących działalności operacyjnej restauracji
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 01.12.2024
Data zakończenia: 30.11.2027
Wynagrodzenie brutto: od 6 500 PLN
Opis wynagrodzenia: brutto
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kierownik lokalu gastronomicznego
Typ propozycji: praca stała, praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: wymagania
- gotowość do wyrobienia książeczki sanepidowskiej
- doświadczenie pracy w McD's na kierowniczym stanowisku minimum 1 rok
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: TWINSTAR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 5842833281
REGON: 524917098
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Grunwaldzka 527, 80-320 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: ANNA KONOVALOVA
Nr telefonu: 606939966
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon