Numer oferty: StPr/24/1098
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: 72-330 Rogowo 76, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: 1) układanie jadłospisów, szukanie nowoczesnych rozwiązań oraz wprowadzanie nowości;
2) sporządzanie kalkulacji oraz koordynowanie i nadzór nad imprezami organizowanymi w ośrodku związanym z żywieniem;
3) prowadzenie ewidencji stanów żywionych;
4) sporządzanie protokołów wybrakowania i zużycia sprzętu;
5) sporządzanie kart kalkulacyjnych i receptur na koktajle i inne potrawy gastronomiczne;
6) nawiązywanie współpracy ze szkołami hotelarsko-gastronomicznymi w zakresie praktyk;
7) realizowanie zamówień na dostawy żywności, sprzętu i wyposażenia w zakresie pionu żywienia;
8) obsługa programu LSI, wprowadzanie nowych receptur, faktur zakupu.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.01.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 do 4 800 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: technik technologii żywności*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- brak lub niepełne podstawowe
Uprawnienia:
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: AMW REWITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 7010302456
REGON: 14299025400000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: 72-330 Rogowo 76, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: MONIKA KALINOWSKA-ŚWIATŁY
Nr telefonu: 885 851 243
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: -
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon