Numer oferty: StPr/24/1597
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Warmińska 14a, 14-105 Łukta, powiat: ostródzki, woj: warmińsko-mazurskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Kontrola nad prawidłowym przebiegiem procesu technologicznego, kontrola zgodności wyrobu z dokumentacją systemową i obowiązującą Polityką Jakości i Bezpieczeństwa Żywności, gromadzenie danych dotyczących efektywności produkcji, kontrola higieny pracowników i narzędzi przed dopuszczeniem do wykonywania zadań, utrzymanie właściwej higieny pracowników i pomieszczeń podczas produkcji, kontrola sprawności urządzeń mających wpływ na higienę produkcji, przygotowywanie prób do badań laboratoryjnych
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 15.11.2024
Wynagrodzenie brutto: od 6 000 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: technik technologii żywności - przetwórstwo mięsne
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- Znajomość zagadnień dotyczących procesów produkcyjnych
- obsługa komputera - pakiet programów office
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: [Inne] : Po okresie próbnym możliwa premia uznaniowa.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Produkcyjne Usługowo-Handlowe 'PROSPER" sp. z o.o.
NIP: 7410003757
REGON: 004440322
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Warmińska 14a, 14-105 Łukta, powiat: ostródzki, woj: warmińsko-mazurskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Anna Sakowicz
Nr telefonu: 896475035 w. 50
E-mail: a.sakowicz@prosper.biz.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: cv
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail