Numer oferty: StPr/24/0869
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: WYSOGOTOWSKA 15, 62-081 Przeźmierowo, powiat: poznański, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków:
- obsługa maszyn i urządzeń produkcyjnych,
- prowadzenie niezbędnej dokumentacji produkcyjnej,
- bieżący nadzór nad sprawnością techniczną maszyn,
urządzeń,
- współpracę z przełożonym oraz działem technicznym
w zakresie utrzymania sprawności maszyn i ciągłości
produkcji,
- pilnowanie realizacji planów produkcyjnych,
- dbałość o prawidłową jakość produkowanych wyrobów,
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 09.10.2024
Wynagrodzenie brutto: od 5 300 do 5 500 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pozostali operatorzy maszyn do produkcji wyrobów spożywczych i pokrewni
Typ propozycji: praca stała, praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- mile widziane doświadczenie w pracy na stanowisku operatora w branży spożywczej
- książeczka sanepidu
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: - chęć rozwoju na stanowisku operatora maszyn,
- podstawowe umiejętności techniczne,
- gotowość do pracy w systemie III zmianowym'
- doświadczenia w pracy na stanowisku operatora w branży spożywczej mile widziane
- miejsce pracy: Przeźmierowo,
- gwarantowany dojazd z Szamotuł, Pniew, Kaźmierza,
- dokumenty aplikacyjne można przesłać na emaila lub aplikować przez stronę Millano,
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: ZWC MILLANO SP.ZO.O.
NIP: 7811986694
REGON: 382172392
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: WYSOGOTOWSKA 15, 62-081 Przeźmierowo, powiat: poznański, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Nr telefonu: 61 65 97 665
E-mail: rekrutacja@millano.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: - CV,
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail