Numer oferty: StPr/24/0623
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków: Organizacja pracy pracowników; planowanie grafików; kontrola kosztów; optymalizacja wydatków i dbałość o rentowność lokalu; zapewnienie dostępności surowców, półproduktów i narzędzi potrzebnych do codziennej działalności; kontrola czystości; przestrzeganie norm sanitarnych oraz nadzór nad konserwacją i sprawnością urządzeń; monitorowanie standardów obsługi i dążenie do pełnej satysfakcji gości.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 02.01.2025
Data zakończenia: 01.01.2027
Wynagrodzenie brutto: od 5 000 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kierownik lokalu gastronomicznego
Typ propozycji: praca stała, praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- brak lub niepełne podstawowe
Uprawnienia:
- bardzo dobra organizacja pracy własnej i innych pracowników
- komunikatywność, wysoka kultura osobista
- dokładność, punktualność, sumienność
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: [Umiejętność 1] : praca w zespole, bardzo wysoka higiena osobista i pracy
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Piłsudskiego 14, 21-400 Łuków, powiat: łukowski, woj: lubelskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Justyna Malinowska
Nr telefonu: 25 798 5037 w. 103
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Brak danych.