Numer oferty: StPr/24/1569
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: WRZOSOWA 28A, 43-370 Szczyrk, powiat: bielski, woj: śląskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, POMOC W KUCHNI, OBIERANIE WARZYW I OWOCÓW, DEKOROWANIE DAŃ ZGODNIE Z WYTYCZNYMI, PRZYGOTOWYWANIE FRONTU PRACY, DBANIE O CZYSTOŚĆ I HIGIENĘ
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 12.11.2024
Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLN
Opis wynagrodzenia: (PRACA W GODZINACH 06-14, 14-22, TAKŻE W DNI WOLNE, W RAZIE POTRZEB TAKŻE PO GODZ. 22; ZATRUDNIENIE PRZEWIDYWANE NA 3 LATA)
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pomoc kuchenna
Typ propozycji: praca stała, praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- brak lub niepełne podstawowe
Znajomość języków:
- angielski, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A1 - początkujący
Uprawnienia:
- bardzo dobra organizacja pracy
- cierpliwość , opanowanie, sumienność
- rzetelność, sumienność w wykonywaniu powierzonych obowiązków
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: GOTOWOŚĆ DO CIĘŻKIEJ PRACY FIZYCZNEJ, PRZY PRZYGOTOWYWANIU POTRAW RESTAURACJI HOTELOWEJ, PRZY DEKOROWANIU DAŃ, PRZY WYDAWANIU DAŃ, WYMAGAJĄCEJ CIERPLIWOŚCI, UWAGI, SZYBKIEGO MYŚLENIA, SPRAWNOŚCI MANUALNEJ, POD PRESJĄ CZASU; ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO; BARDZO DOBRA ORGANIZACJA PRACY, OPANOWANIE, RZETELNOŚĆ, SUMIENNOŚĆ W WYKONYWANIU POWIERZONYCH OBOWIĄZKÓW
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: OLMA HORECA SP. Z O.O.
NIP: 7361743192
REGON: 524227360
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: KRUPÓWKI 48, 34-500 Zakopane, powiat: tatrzański, woj: małopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: OLHA SLOBOZHAN
Nr telefonu: 530098702
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: KONTAKT TELEFONICZNY Z OFERENTEM, SKIEROWANIE Z PUP ZAREJESTROWANI
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon