Numer oferty: StPr/24/0989
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Masarska 10a, 39-100 Ropczyce, powiat: ropczycko-sędziszowski, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: - przesiewanie mąki;
- przestrzeganie starannego sporządzania ciasta zgodnie z obowiązującymi recepturami, wskazówkami technologa;
- przygotowywanie zakwasów i rozczynów zgodnie z ustaloną technologią i cyklem produkcyjnym;
- ocenianie stopnia wyrośnięcia ciasta przed dzieleniem na kęsy;
- obrabianie i formowanie odważonych kęsów ciasta nadając im odpowiedni kształt;
- rozważanie ciasta za pomocą wag stosowanych w piekarni oraz dzielarek;
- przygotowywanie uformowanego ciasta do procesu wypieku, a w szczególności etykietowanie.
Umowa na okres próbny do 3 miesięcy, po okresie próbnym 1 rok.
Praca w godz.: 09:00 - 17:00
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 04.11.2024
Wynagrodzenie brutto: od 4 800 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: piekarz*
Typ propozycji: praca stała, praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wymagana dyspozycyjność, zaangażowanie i chęć do nauki.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: PIEKARNIA GALICYJSKA SP. Z O.O.
NIP: 8652400178
REGON: 18002190400000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Masarska 10a, 39-100 Ropczyce, powiat: ropczycko-sędziszowski, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Ewelina Ptaszek
Nr telefonu: 514 462 250
E-mail: ptaszek.ewelina@piekarniagalicyjska.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: -
Pośrednicy realizujący ofertę: EDK/RD
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Godziny : Tel. w godz.: 10:00 - 16:00