Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 03 grudnia 2024 (wtorek)

Technolog żywności - Zamość, lubelskie

Data dodania: 2024-11-04
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Pracodawca: GFB DAIRY PRODUCTS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)
Znajomość języków: angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany

Numer oferty: StPr/24/2557

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: Jana Kilińskiego 81, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Nadzór nad procesem produkcyjnym, nadzór nad procesem pakowania.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 15.11.2024
Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLN
Opis wynagrodzenia: system 3 zmianowy 6-14, 14-22,
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pozostali technicy technologii żywności
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • wyższe (w tym licencjat)
Znajomość języków:
  • angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Uprawnienia:
  • umiejętności analityczne
  • obsługa komputera

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: Aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna lub gotowość jej wyrobienia. Doświadczenie zawodowe min. 3-5 lat.

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: GFB DAIRY PRODUCTS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 5252777274
REGON: 38234167600000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: ALEJA JANA PAWŁA II 61/39, 01-031 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Nr telefonu: 797-828-236
E-mail: monikahart@gfbdairy.eu
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail

opublikowano: 2024-11-04
ostatnia zmiana: 2024-11-21
Komentarze
Polityka Prywatności