Numer oferty: StPr/24/3986
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Źródłowa 52, 91-735 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: - dokonywanie obróbki wstępnej przygotowywanych posiłków
- fachowe i zgodne z przestrzeganiem zasad przyrządzanie posiłków
- przestrzeganie punktów kontroli HACCP
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.11.2024
Wynagrodzenie brutto: od 4 600 PLN
Opis wynagrodzenia: + 5% premii,dodatek stażowy potwierdzony świadectwami pracy
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pozostali kierownicy w gastronomii
Typ propozycji: praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: wykształcenie średnie zawodowe kierunkowe- np. technolog
staż pracy 5 lat w branży gastronomicznej, 2 lata doświadczenia w kierowaniu pracownikami
badania sanitarno-epidemiologiczne
umiejętność kierowania całokształtem prac kuchni-stołówki; kontroli dokonywanych obróbek wstępnej i cieplnej przygotowanych posiłków; kontroli pod względem jakości i ilości produktów spożywczych pobranych z magazynu;
odpowiedzialność za jakość przygotowywanych posiłków
umiejętność prowadzenia dokumentacji GMP i GHP
znajomość obsługi i urządzeń i sprzętu kuchennego
znajomość systemu HACCP
znajomość należności żywnościowych
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: 31 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Zgierzu
NIP: 7322159359
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Konstantynowska 85, 95-100 Zgierz, powiat: zgierski, woj: łódzkie Zobacz na mapie
Nr telefonu: 261 444 841 261 444 848
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon