Numer oferty: StPr/24/2617
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: GOSPODARCZA 25, 20-213 Lublin, powiat: m. Lublin, woj: lubelskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: kreowanie nowych produktów, opracowywanie receptur, udział w projektowaniu nowych opakowań, opracowywanie specyfikacji wyrobów, surowców, opakowań, udział w audytach
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 15.11.2024
Wynagrodzenie brutto: od 6 500 do 7 000 PLN
Opis wynagrodzenia: umowa na okres próbny docelowo czas nieokreślony
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: inżynier technologii żywności
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
- Inżynier technologii żywności
Wykształcenie:
- wyższe (w tym licencjat), kierunek: Technologia żywności
Znajomość języków:
- angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: samodzielność, efektywna komunikacja, praktyczna wiedza z zakresu technologii
mile widziane uprawnienia audytora
doświadczenie zawodowe min. 1 rok
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: COLIAN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 6182045200
REGON: 300446241
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Zdrojowa 1, 62-860 Opatówek, powiat: kaliski, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Aleksandra Marchwacka
Nr telefonu: 502-504-372
E-mail: amarchwacka@colian.com
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail