Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 29 listopada 2024 (piątek)

Pionki - technolog ds. convenience food - Pionki, mazowieckie

Data dodania: 2024-10-29
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Radomiu
Pracodawca: ROJO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)
Znajomość języków: angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany

Numer oferty: StPr/24/2029

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: PRZEMYSŁOWA 31, 26-670 Pionki, powiat: radomski, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Nadzór nad procesem technologicznym produkcji wyrobów z mięsa drobiowego, wieprzowego, wołowego oraz alternatyw mięsa w postaci asortymentu mrożonego, chłodzonego, sterylizowanego i pasteryzowanego;
potwierdzanie wykonalności specyfikacji produktowych;
kontrola poprawności założeń technologicznych (czynności, czasy, wydajności itp.);
analiza odchyleń danych z procesów produkcyjnych od norm technologicznych;
identyfikacja możliwości podnoszenia efektywności zarówno poprzez usprawnienia organizacyjne, procesowe, jak też techniczne (w tym inwestycyjne) wybranych obszarów w zakładzie produkcyjnym;
wdrażanie projektów oraz rozwiązań innowacyjnych i usprawnień technologicznych;
udział w procesie New Product Development (NPD);
uczestniczenie w projektach realizowanych przez Dział R&D.
Rodzaj umowy: Nie dotyczy
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: TAK
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 29.10.2024
Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: technik technologii żywności*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • wyższe (w tym licencjat)
Znajomość języków:
  • angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Uprawnienia:
  • książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
  • obsługa komputera, pakiet MS Office

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: Wiedza i umiejętności z zakresu technologii procesowej w przemyśle spożywczym znajomość praktycznych zagadnień technologii mięsa (procesy, wymagania).
Wykształcenie: Technologia Żywności i Żywienia Człowieka, Technologia mięsa, Przetwórstwa Mięsa, Jakość i Bezpieczeństwo Żywności
Oferujemy:
ciekawą i pełną wyzwań pracę w nowoczesnej, dużej i dynamicznie rozwijającej się firmie w Pionkach
terminowo wypłacane wynagrodzenie adekwatne do posiadanych umiejętności oraz doświadczenia zawodowego
możliwość korzystania z zorganizowanego transportu zbiorowego do i z pracy na trasie Radom-Pionki
system motywacyjny
przyjazną atmosferę oraz indywidualne podejście

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: ROJO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 6462934639
REGON: 243614930
Nr KRAZ: 18909
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Kozienicka 34, 26-670 Pionki, powiat: radomski, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Agnieszka Skomra
Nr telefonu: 486125500
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Skierowanie+CV
Osoba do kontaktu pracodawcy: Dorota Stępień
Nr telefonu: 722220055
E-mail: d.stepien@kpspionki.pl

opublikowano: 2024-10-29
ostatnia zmiana: 2024-11-21
Komentarze
Polityka Prywatności