Numer oferty: StPr/24/9573
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Szafarnia 9, 80-755 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Pomoc w przygotowywaniu i wydawaniu potraw zgodnie z recepturami szefa kuchni, dbanie o wysoką jakość i estetykę wydawanych dań. Mycie naczyń, obróbka warzyw oraz utrzymywanie czystości w miejscu pracy. Praca od poniedziałku do niedzieli, w godzinach 12-21 (zgodnie z grafikiem ustalonym z pracodawcą).
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 29.10.2024
Wynagrodzenie brutto: od 28,1 PLN
Opis wynagrodzenia: pracodawca oferuje: stawkę godzinową uzależnioną od posiadanego doświadczenia i umiejętności, szansę na możliwość współpracy długoterminowej, dofinansowanie do pakietu opieki medycznej oraz do Karty Sportowej.
Zawód: pomoc kuchenna
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: samodzielność, dobra organizacja pracy, dyspozycyjność, punktualność, uczciwość, odpowiedzialność, pozytywne nastawienie do pracy i energia. Mile widziane aktualne orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: HOTEL GDAŃSK BROVARNIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 5832621608
REGON: 00067476700000
Krótki opis działalności gospodarczej: hotele
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Chopina 6, 81-752 Sopot, powiat: m. Sopot, woj: pomorskie Zobacz na mapie
E-mail: j.waloch@hotelgdansk.com.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV z klauzulą:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu rekrutacji zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail