Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 22 listopada 2024 (piątek)

Piekarz - Zelczyna, małopolskie

Data dodania: 2024-10-28
Dodane przez: Urząd Pracy Powiatu Krakowskiego
Pracodawca: PIEKARNIA "SZARLOTKA" WŁADYSŁAW RADOMSKI SPÓŁKA JAWNA
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe

Numer oferty: StPr/2024-10-24/2640

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: Krakowska 158, 32-051 Zelczyna, powiat: krakowski, woj: małopolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Czynności związane z wytwarzaniem pieczywa
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 04.11.2024
Data zakończenia: 03.02.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 400 PLN
Opis wynagrodzenia: Praca od poniedziałku do piatku w godz. 13.00 - 21.00
Wynagrodzenie od 4 400zł w zależności od posiadanych umiejętności i doświadczenia
Okres próbny - 6 miesięcy
Możliwość zakwaterowania
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: piekarz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: TAK
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • zasadnicze zawodowe

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: Wymagana książeczka zdrowia.
Mile widziane osoby chętne do przyuczenia.
Praca od poniedziałku do piatku w godz. 13.00 - 21.00
Wynagrodzenie od 4 400zł w zależności od posiadanych umiejętności i doświadczenia
Okres próbny - 6 miesięcy
Możliwość zakwaterowania

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: PIEKARNIA "SZARLOTKA" WŁADYSŁAW RADOMSKI SPÓŁKA JAWNA
NIP: 9442244442
REGON: 12278602600000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Krakowska 158, 32-051 Zelczyna, powiat: krakowski, woj: małopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Renata Radomska
Nr telefonu: 501051439
E-mail: piekarnia.szarlotka@gmail.com
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, Termin: piekarnia.szarlotka@gmail.com

opublikowano: 2024-10-28
ostatnia zmiana: 2024-11-21
Komentarze
Polityka Prywatności