Numer oferty: StPr/24/1314
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: POLNA 17, 83-300 Kartuzy, powiat: kartuski, woj: pomorskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Wykonywanie poleceń szefa kuchni, produkcja potraw, obsługa cateringów.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.11.2024
Data zakończenia: 31.01.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 300 do 5 500 PLN
Opis wynagrodzenia: brutto
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Uprawnienia:
- Prawo jazdy kat. B
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Wymagania pożądane
Wykształcenie:
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: "GRONO" s.c. Maria Gosk, Aleksandra Węsierska, Antoni Węsierski Restauracja Złota Jesień
NIP: 5891620119
REGON: 191544068
Krótki opis działalności gospodarczej: Podstwowy zakres działalności - prowadzenie placówek gastronomicznych. Współpraca z PUP OD 1998r.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: POLNA 17, 83-300 Kartuzy, powiat: kartuski, woj: pomorskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Maria Gosk
Nr telefonu: 601 428 649
E-mail: grono@grono.gda.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: skierowanie i/lub cv;
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: pon - pt, Godziny : 9-16