Numer oferty: StPr/24/0500
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Warszawska 49, 05-140 Serock, powiat: legionowski, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: - prezentacja potraw zgodnie ze standardem firmy,
- przygotowywanie dań,
- racjonalne gospodarowanie towarem i minimalizowanie strat,
- dbanie o estetykę potraw,
- utrzymywanie porządku i higieny pracy,
- dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków.
Godziny pracy: 10.00-18.00/14.00-22.00.
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 25.09.2024
Wynagrodzenie brutto: od 28,1 PLN
Opis wynagrodzenia: System wynagrodzenia: godzinowy
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- średnie zawodowe, gastronomiczne
Wymagania pożądane
Wykształcenie:
- średnie zawodowe 4-letnie, gastronomiczne
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Zajazd pod Złotym Okoniem Marek Grabowski
NIP: 5361048574
REGON: 011930779
Krótki opis działalności gospodarczej: Przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering)
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Warszawska 49, 05-140 Serock, powiat: legionowski, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Ewa Grabowska
Nr telefonu: 783 563 520
E-mail: ewa@zlotyokon.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, Godziny : 9.00-16.00