Numer oferty: StPr/24/0502
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Warszawska 49, 05-140 Serock, powiat: legionowski, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: - obieranie warzyw, przygotowywanie mięsa i ryb do obróbki cieplnej,
- krojenie i siekanie,
- przygotowywanie prostych dań,
- wynoszenie śmieci,
- wymiana worków,
mycie, suszenie i odkładanie na miejsce wszystkich naczyń i przyborów kuchennych,
- rozładunek zapasów żywności,
- sprzątanie kuchni.
Godziny pracy: 10.00-18.00/14.00-22.00.
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 25.09.2024
Wynagrodzenie brutto: od 28,1 PLN
Opis wynagrodzenia: System wynagrodzenia: godzinowy
Zawód: pomoc kuchenna
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- brak lub niepełne podstawowe
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Zajazd pod Złotym Okoniem Marek Grabowski
NIP: 5361048574
REGON: 011930779
Krótki opis działalności gospodarczej: Przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering)
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Warszawska 49, 05-140 Serock, powiat: legionowski, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Ewa Grabowska
Nr telefonu: 783 563 520
E-mail: ewa@zlotyokon.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, Godziny : 9.00-16.00