Numer oferty: StPr/24/1999
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Szarych Szeregów 1, 45-284 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw zgodnie z jadłospisem. Dbanie o jakość i kontrola potraw. Dbanie o powierzony sprzęt
Współpraca z innymi kucharzami, praca w godz. 4-12/6-14
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 24.10.2024
Wynagrodzenie brutto: od 5 000 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: wydawca posiłków / bufetowy
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- brak lub niepełne podstawowe
Uprawnienia:
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Doświadczenie na podobnym stanowisku, znajomość technik przygotowywania posiłków, obsługa sprzętu kuchennego, dobra organizacja czasu pracy, umiejętność szybkiego uczenia się
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Festivalowa Catering Sp. z o .o.
NIP: 7543356816
REGON: 52428821900000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Szarych Szeregów 1, 45-284 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Agnieszka Wójtowicz-Łukomska
Nr telefonu: 730172555
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, Termin: telefonicznie w godz. 9-14